Timeplan 2021 Høst - lærer Torill Miriam Enget Jensen - Universitetslektor
Uke 32 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Tirsdag 10.08.2021 |
10:15-11:00 | MH2 U.10.306 MH2 U.10.308 |
ERN-1000-1 | Forelesninger Velkommen til ernæring med frokost |
R.B. Barnung M. Brustad T. Jensen R.H. Nergaard C.Q. Vo |
12:15-13:00 | MH2 U.10.306 MH2 U.10.308 |
ERN-1001-1 | Forelesning Informasjon om høstens undervisningsplan |
R.B. Barnung B.N. Fuglesteg T. Jensen C.Q. Vo |
|
Torsdag 12.08.2021 |
09:15-10:00 | MH2 U.10.306 MH2 U.10.308 |
ERN-1001-1 | Forelesning Matkvalitet |
T. Jensen |
10:15-11:00 | MH2 U.10.306 MH2 U.10.308 |
ERN-1001-1 | Forelesning Vann |
T. Jensen |
|
13:15-14:00 | MH2 U.09.308 |
ERN-1001-1 | Forelesning Presentasjon av innovasjonsprosjekt |
T. Jensen |
Uke 36 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Tirsdag 07.09.2021 |
09:15-10:00 | MH2 U.10.311 |
ERN-1000-1 | Forelesninger De nasjonale kostrådene i bærekraftperspektiv |
T. Jensen |
10:15-15:00 | MH2 U.10.311 |
ERN-1000-1 | Seminar De nasjonale kostrådene i bærekraftperspektiv |
R.B. Barnung T. Jensen |
|
Torsdag 09.09.2021 |
09:15-10:00 | ERN-1001-1 | Ekskursjon NIBIO |
T. Jensen |
|
10:15-12:00 | ERN-1001-1 | Forelesning Plantefysiologi v/Inger Martinussen og Torill Enget Jensen |
T. Jensen |
||
13:15-14:00 | ERN-1001-1 | Forelesning Bearbeiding og oppbevaring av mat |
T. Jensen |
||
14:15-15:00 | DIGUND _DIGUND |
ERN-1001-1 | Forelesning Fremmedstoffer i mat |
T. Jensen |
|
Fredag 10.09.2021 |
10:15-12:00 | MH2 U.10.306 MH2 U.10.308 |
ERN-1001-1 | Forelesning Frukt og grønnsaker |
T. Jensen |
Uke 37 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Tirsdag 14.09.2021 |
09:15-10:00 | MH2 U.10.311 |
ERN-1000-1 | Forelesninger Ernæring og folkehelse forebyggingspotensialet |
T. Jensen |
Onsdag 15.09.2021 |
09:15-12:00 | MH2 U.10.311 |
ERN-1000-1 | Seminar Presentasjon av folkehelseoppgave: ungdom og ernæring Obligatorisk fremmøte |
R.B. Barnung T. Jensen |
12:15-13:00 | MH2 U.10.321 MH2 U.10.322 MH2 U.10.324 MH2 U.10.326 MH2 U.10.328 Klikk for å vise/skjule alle |
ERN-1001-1 | Gruppeundervisning Gruppemøte 1, innovasjonsoppgave |
T. Jensen |
Uke 38 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Mandag 20.09.2021 |
08:15-10:00 | TEO-H1 1.836-AUD2 |
ERN-1001-1 | Forelesning Presentasjon av innovasjonsoppgave fra oppdragsgiver Kari Hege Mortensen/Nordland fylkeskommune og Byraa |
T. Jensen C.Q. Vo |
11:00-15:00 | MH2 U.10.306 MH2 U.10.308 |
ERN-1001-1 | Seminar Innovasjonsoppgave Open space ved Ove Jakobsen Obligatorisk fremmøte |
T. Jensen C.Q. Vo |
|
Tirsdag 21.09.2021 |
13:15-14:00 | MH2 U.09.308 |
ERN-1001-1 | Forelesning Ferdigmat |
T. Jensen |
Onsdag 22.09.2021 |
09:15-10:00 | ERN-1001-1 | Forelesning Belgfrukter og nøtter |
T. Jensen |
|
12:15-14:00 | MH2 U.10.321 MH2 U.10.322 MH2 U.10.323 MH2 U.10.326 MH2 U.10.328 Klikk for å vise/skjule alle |
ERN-1001-1 | Kollokvie Caseoppgave: Fremmedstoffer |
T. Jensen |
|
Fredag 24.09.2021 |
09:15-15:00 | ILP U1.076 |
ERN-1001-1 | Forelesning Kjøkkenlab: Porsjonsstørrelser Obligatorisk fremmøte |
T. Jensen |
Uke 39 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Tirsdag 28.09.2021 |
09:15-10:00 | MH2 U.10.306 MH2 U.10.308 |
ERN-1001-1 | Forelesning Fokusgruppeintervju |
L. Forslund T. Jensen |
10:15-11:00 | MH2 U.10.306 MH2 U.10.308 |
ERN-1001-1 | Forelesning Analyse og presentasjon av intervjudata |
M. Eliassen T. Jensen |
|
11:15-12:00 | MH2 U.10.306 MH2 U.10.308 |
ERN-1001-1 | Forelesning Planlegging av intervju (del 1: ernæring og kosthold hos ungdom) |
M. Eliassen L. Forslund T. Jensen |
|
12:15-16:00 | MH2 U.10.306 MH2 U.10.308 |
ERN-1001-1 | Forelesning Planlegging av intervju (del 2: kommunikasjon og formidling til ungdom). Avslutning og oppsummering (ca. kl.15.15-16.00) |
M. Eliassen L. Forslund T. Jensen C.Q. Vo |
|
13:15-16:00 | MH2 U.10.319 MH2 U.10.320 MH2 U.10.324 MH2 U.10.326 MH2 U.10.328 Klikk for å vise/skjule alle |
ERN-1001-1 | Kollokvie Gjennomføre fokusgruppeintervju |
M. Eliassen L. Forslund T. Jensen C.Q. Vo |
|
Fredag 01.10.2021 |
09:15-12:00 | MH2 U.10.321 MH2 U.10.322 MH2 U.10.323 MH2 U.10.324 MH2 U.10.326 Klikk for å vise/skjule alle |
ERN-1001-1 | Gruppeundervisning Gruppemøte 2, innovasjonsoppgave bearbeiding fokusgruppe |
T. Jensen C.Q. Vo |
Uke 41 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Tirsdag 12.10.2021 |
08:15-12:00 | ILP U1.076 |
ERN-2001-1 | Kjøkkenlab Kjøkkenlab gruppe 1 Obligatorisk fremmøte |
T. Jensen |
12:15-16:00 | ILP U1.076 |
ERN-2001-1 | Kjøkkenlab Kjøkkenlab gruppe 2 Obligatorisk fremmøte |
T. Jensen |
|
Onsdag 13.10.2021 |
10:15-15:00 | MH2 U.10.306 MH2 U.10.308 |
ERN-1001-1 | Seminar Arbeidskrav: Demonstrasjon av kostråd. Formativ evaluering Obligatorisk fremmøte |
T. Jensen C.Q. Vo |
Uke 43 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Mandag 25.10.2021 |
13:15-14:00 | MH2 U.10.311 |
ERN-1001-1 | Forelesning Gjennomgang av emnebeskrivelse, læringsmål og pensum - forventningsavklaring etter tilbakemeldinger |
T. Jensen |
Uke 44 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Tirsdag 02.11.2021 |
13:15-14:00 | MH2 U.10.306 |
ERN-2001-1 | Forelesninger Folkehelsearbeid |
T. Jensen |
Torsdag 04.11.2021 |
09:15-12:00 | MH2 U.10.311 |
ERN-2005-1 | Forelesning Kosthold i livsløpet |
T. Jensen C.Q. Vo |
Uke 45 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Tirsdag 09.11.2021 |
12:15-13:00 | MH2 U.10.319 |
ERN-2001-1 | Forelesninger Folkehelsearbeid |
T. Jensen |
Fredag 12.11.2021 |
09:15-10:00 | MH2 U.10.306 |
ERN-1001-1 | Forelesning Vegetarisk kosthold |
T. Jensen |
Uke 46 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Onsdag 17.11.2021 |
10:15-13:00 | DIGUND _DIGUND |
ERN-2001-1 | Gruppeundervisning Folkehelsearbeid |
T. Jensen |
Torsdag 18.11.2021 |
12:15-13:00 | DIGUND _ZOOM |
ERN-2005-1 | Forelesning Mat og bærekraft |
T. Jensen |
Fredag 19.11.2021 |
12:15-13:00 | MH2 U.10.306 |
ERN-2005-1 | Forelesning | T. Jensen |
Uke 47 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Mandag 22.11.2021 |
11:15-13:00 | DIGUND _ZOOM |
ERN-1000-1 | Forelesninger Globale ernæringsutfordringer, feilernæring |
T. Jensen |
Tirsdag 23.11.2021 |
09:15-10:00 | MH2 U.10.311 |
ERN-1000-1 | Forelesninger Feilernæring, tiltak og strategier |
T. Jensen |
Torsdag 25.11.2021 |
09:15-11:00 | MH2 U.10.306 |
ERN-1001-1 | Forelesning Næringsberegning |
T. Jensen C.Q. Vo |
Fredag 26.11.2021 |
09:15-15:00 | TEO-H1 1.836-AUD2 |
ERN-1001-1 | Seminar Evaluering innovasjonsoppgave v/Kari Hege Mortensen Obligatorisk fremmøte |
T. Jensen C.Q. Vo |
Uke 48 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Torsdag 02.12.2021 |
09:15-10:00 | MH2 U.10.306 |
ERN-1001-1 | Forelesning Eksamensforberedelser |
T. Jensen C.Q. Vo |