Timeplan 2019 Høst - lærer Runa Borgund Barnung - Universitetslektor
Uke 33
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
09:15-12:00 - 15.08.2019
Kjøkkenlab 1
Arbeidskrav: Kjøkkenlab gruppe 1 - Porsjonsstørrelser
Obligatorisk fremmøte
Arbeidskrav: Kjøkkenlab gruppe 1 - Porsjonsstørrelser
Obligatorisk fremmøte
12:15-15:00 - 15.08.2019
Kjøkkenlab 2
Arbeidskrav: Kjøkkenlab gruppe 2: Porsjonsstørrelser
Obligatorisk fremmøte
Arbeidskrav: Kjøkkenlab gruppe 2: Porsjonsstørrelser
Obligatorisk fremmøte
Fredag
Uke 34
Mandag
11:15-12:00 - 19.08.2019
Forelesninger
Matvaregrupper: Nøtter og frø
Matvaregrupper: Nøtter og frø
13:15-15:00 - 19.08.2019
Forelesninger
Matvareprodukter: Meieriprodukter og pasteurisering
Matvareprodukter: Meieriprodukter og pasteurisering
Tirsdag
10:15-11:00 - 20.08.2019
Forelesninger
Matvaregrupper: Korn og kornvarer
Matvaregrupper: Korn og kornvarer
11:15-12:00 - 20.08.2019
Forelesninger
Matvaregrupper: Korn og kornvarer
Matvaregrupper: Korn og kornvarer
Onsdag
Torsdag
Fredag
Uke 36
Mandag
09:15-10:00 - 02.09.2019
Forelesninger
Oppbygging av matvaretabeller
Oppbygging av matvaretabeller
10:15-12:00 - 02.09.2019
Forelesninger
Matvaregrupper: Fisk og skalldyr
Matvaregrupper: Fisk og skalldyr
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Uke 37
Mandag
08:15-11:00 - 09.09.2019
Seminar
Arbeidskrav: PROFERN - praktisk demonstrasjon
Obligatorisk fremmøte
Arbeidskrav: PROFERN - praktisk demonstrasjon
Obligatorisk fremmøte
13:15-16:00 - 09.09.2019
Seminar
Arbeidskrav: PROFERN - praktisk demonstrasjon
Obligatorisk fremmøte
Arbeidskrav: PROFERN - praktisk demonstrasjon
Obligatorisk fremmøte
Tirsdag
09:15-11:00 - 10.09.2019
Forelesninger
Matvaregrupper: Fett og oljer
Matvaregrupper: Fett og oljer
Onsdag
Torsdag
09:15-12:00 - 12.09.2019
Seminar
Arbeidskrav: Helsekostprodukter vs. vanlig mat
Obligatorisk fremmøte
Arbeidskrav: Helsekostprodukter vs. vanlig mat
Obligatorisk fremmøte
Fredag
Uke 38
Mandag
Tirsdag
Onsdag
10:15-11:00 - 18.09.2019
Forelesninger
Matvaregrupper: Sukker, honning og andre søtstoffer
Matvaregrupper: Sukker, honning og andre søtstoffer
Torsdag
Fredag
09:15-11:00 - 20.09.2019
Kollokvie
Kollokvieoppgave: Kostdata og statistikk
Kollokvieoppgave: Kostdata og statistikk
Uke 40
Mandag
09:15-10:00 - 30.09.2019
Forelesninger
Case 1, introduksjon
Case 1, introduksjon
10:15-12:00 - 30.09.2019
Gruppearbeid
Case 1, arbeid i grupper
Case 1, arbeid i grupper
Tirsdag
08:15-10:00 - 01.10.2019
Gruppearbeid
Case 1, eget arbeid i grupper
Case 1, eget arbeid i grupper
10:15-12:00 - 01.10.2019
Seminar
Case 1, diskusjon og fremføring
Case 1, diskusjon og fremføring
12:15-16:00 - 01.10.2019
Gruppearbeid
Gruppearbeid - Mat eller pulver?
Gruppearbeid - Mat eller pulver?
Onsdag
Torsdag
Fredag
Uke 41
Mandag
Tirsdag
10:15-13:00 - 08.10.2019
Kollokvie
Kollokvie: Sammenlikning av måter å samle inn kostholdsopplysninger
Kollokvie: Sammenlikning av måter å samle inn kostholdsopplysninger
Onsdag
Torsdag
13:15-16:00 - 10.10.2019
Gruppearbeid
Prosjektoppgave i ernæring, eget arbeid under veiledning
Prosjektoppgave i ernæring, eget arbeid under veiledning
Fredag
Uke 42
Mandag
Tirsdag
Onsdag
12:15-15:00 - 16.10.2019
Gruppearbeid
Prosjektoppgave i ernæring, eget arbeid under veiledning
Prosjektoppgave i ernæring, eget arbeid under veiledning
Torsdag
Fredag
Uke 45
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
13:15-15:00 - 07.11.2019
Forelesninger
Mat og ernæring i arktiske områder
Mat og ernæring i arktiske områder
Fredag
Uke 46
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
10:15-14:00 - 14.11.2019
Gruppearbeid
Punching av data fra nutritionDay og måleusikkerhet
Obligatorisk fremmøte
Punching av data fra nutritionDay og måleusikkerhet
Obligatorisk fremmøte
Fredag