Timeplan 2020 Høst - lærer Margrethe Esaiassen - Professor
Uke 33
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
10:15-12:00 - 13.08.2020
Introduksjonsforelesning
FYSISK OPPMØTE
FYSISK OPPMØTE
12:15-14:00 - 13.08.2020
Introduksjonsforelesning
Fra fiskegrunn til keiserens palass (inst leder Terje Martinussen) FYSISK OPPMØTE
Fra fiskegrunn til keiserens palass (inst leder Terje Martinussen) FYSISK OPPMØTE
Fredag
Uke 35
Mandag
12:15-16:00 - 24.08.2020
Sjømatproduksjon
Råstoffkvalitet, fangstskader og råstoffhåndtering
nr 1
Råstoffkvalitet, fangstskader og råstoffhåndtering
nr 1
Digital forelesning og videoer
Rom:
Tirsdag
08:15-12:00 - 25.08.2020
Sjømatproduksjon
Gruppearbeid råstoffkvalitet, fangstskader og råstoffhåndtering
nr 2
Gruppearbeid råstoffkvalitet, fangstskader og råstoffhåndtering
nr 2
Studentene kan komme med spørsmål fra forelesningen.
Videre jobber de i 5 grupper á 8 studenter med refleksjoner og diskusjoner om råstoffkvalitet, fangstskader og råstoffhåndtering gjennom å lage, løse og vurdere (eksamens)oppgaver
Onsdag
Torsdag
Fredag
Uke 36
Mandag
09:15-13:00 - 31.08.2020
Sjømatproduksjon
Kjøling , frysing og tining av fisk
nr 3
Kjøling , frysing og tining av fisk
nr 3
Digital undervisning
Pensum:
Rom:
Tirsdag
08:15-12:00 - 01.09.2020
Sjømatproduksjon
Gruppearbeid om kjøling , frysing og tining av fisk
nr 4
Gruppearbeid om kjøling , frysing og tining av fisk
nr 4
Onsdag
Torsdag
Fredag
Uke 39
Mandag
Tirsdag
Onsdag
13:15-16:00 - 23.09.2020
Tverrfaglig seminar
Tverrfaglig seminar 1
Tverrfaglig seminar 1
Torsdag
Fredag
Uke 40
Mandag
09:15-13:00 - 28.09.2020
Sjømatproduksjon
Filetproduksjon og pre rigor bearbeiding
nr 7
Filetproduksjon og pre rigor bearbeiding
nr 7
Rom:
Tirsdag
Onsdag
09:15-13:00 - 30.09.2020
Sjømatproduksjon
Konvensjonell produksjon (tørrfisk, saltfisk, klippfisk)
nr 5
Konvensjonell produksjon (tørrfisk, saltfisk, klippfisk)
nr 5
Rom:
Torsdag
12:15-16:00 - 01.10.2020
Sjømatproduksjon
Gruppearbeid og spill
nr 6
Gruppearbeid og spill
nr 6
Fredag
Uke 41
Mandag
09:15-13:00 - 05.10.2020
Sjømatproduksjon
Skalldyrproduksjon og pelagisk konsumindustri
nr 8
Skalldyrproduksjon og pelagisk konsumindustri
nr 8
Rom:
Tirsdag
08:15-12:00 - 06.10.2020
Sjømatproduksjon
Gruppearbeid
nr 9
Gruppearbeid
nr 9
Onsdag
09:15-13:00 - 07.10.2020
Sjømatproduksjon
Kvalitet og kvalitetsmålemetoder
nr 10
Kvalitet og kvalitetsmålemetoder
nr 10
Rom:
Torsdag
12:15-16:00 - 08.10.2020
Sjømatproduksjon
Gruppearbeid
nr 11
Gruppearbeid
nr 11
Fredag
Uke 44
Mandag
09:15-13:00 - 26.10.2020
Sjømatproduksjon
Fiskefarse/fiskemasse/surimi - Røyking og andre konserveringsmetoder
nr 12
Fiskefarse/fiskemasse/surimi - Røyking og andre konserveringsmetoder
nr 12
Rom:
Tirsdag
08:15-12:00 - 27.10.2020
Sjømatproduksjon
Gruppearbeid
nr 13
Gruppearbeid
nr 13
Onsdag
Torsdag
08:15-14:00 - 29.10.2020
Tverrfaglig seminar
nr 2 innledning
nr 2 innledning
Fredag
Uke 45
Mandag
09:15-13:00 - 02.11.2020
Sjømatproduksjon
Pakking og emballering
nr 14
Pakking og emballering
nr 14
Rom:
Tirsdag
08:15-12:00 - 03.11.2020
Sjømatproduksjon
Gruppearbeid og spill
nr 15
Gruppearbeid og spill
nr 15
Onsdag
Torsdag
12:15-16:00 - 05.11.2020
Tverrfaglig seminar
Bærekraftsanalyse
Bærekraftsanalyse
Join Zoom Meeting
https://uit.zoom.us/j/63667424351?pwd=ZWlKVWtRL1Z6Z0JxZUhWYnYvQ01Gdz09
Meeting ID: 636 6742 4351
Password: 703232
Fredag
Uke 49
Mandag
Tirsdag
13:15-15:00 - 01.12.2020
Introduksjonsforelesning
SPØRSMÅL TIL EKSAMEN (digitalt)
SPØRSMÅL TIL EKSAMEN (digitalt)
Rom:
Onsdag
Torsdag
Fredag