Timeplan 2020 Høst - lærer Guri Skeie - Professor
Uke 33 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Tirsdag 11.08.2020 |
09:15-11:00 | MH2 U.10.306 MH2 U.10.308 |
ERN-1000-1 | Forelesninger Velkommen til ernæring med frokost |
V.M. Fønnebø I. Midttun I.K. Rasmussen G. Skeie |
Torsdag 13.08.2020 |
11:00-12:00 | MH2 U.10.308 |
ERN-3000-1 | Forelesninger Velkomstmøte master i klinisk ernæring? |
V.M. Fønnebø P. Hansson G. Skeie |
Fredag 14.08.2020 |
12:15-14:00 | ERN-2005-1 | Forelesninger Korn og kornvarer |
G. Skeie |
Uke 34 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Tirsdag 18.08.2020 |
13:15-14:00 | ERN-2005-1 | Forelesninger Oppbygging av matvaretabeller |
G. Skeie |
|
Onsdag 19.08.2020 |
10:15-11:00 | ERN-1000-1 | Forelesninger Introduksjon av VITERN |
G. Skeie |
Uke 36 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Tirsdag 01.09.2020 |
10:15-11:00 | MED-1501-1 | Forel. 1.2 Introkurs Forel (1.2) : Mat og medisin- Det meste kjem gjennom munnen NB! Forelesning i zoom - lenke kommer i Canvas |
G. Skeie |
|
13:15-14:00 | ERN-2005-1 | Forelesninger Mat og bærekraft |
G. Skeie |
||
Torsdag 03.09.2020 |
10:15-12:00 | MH2 U.10.316 |
MED-1501-1 | Gr.ar. 1.2 Introkurs Gr.arb (1.2) : Case K24 |
G. Skeie |
Uke 37 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Onsdag 09.09.2020 |
09:15-10:00 | ERN-2001-1 | Forelesninger Kostvurderingsmetoder på gruppenivå |
G. Skeie |
|
10:15-12:00 | ERN-2001-1 | Forelesninger Kostvurderingsmetoder på individnivå: kostdagbok og kostholdsintervju |
G. Skeie |
||
13:15-15:00 | MH2 U.10.321 |
ERN-2001-1 | Øvelser Kostholdsintervju Obligatorisk fremmøte |
G. Skeie |
|
Fredag 11.09.2020 |
09:15-11:00 | ERN-2001-1 | Forelesninger Kostvurderingsmetoder på individnivå: matfrekvensskjema |
G. Skeie |
|
11:15-12:00 | ERN-2001-1 | Forelesninger Lage spørreskjema |
G. Skeie |
Uke 38 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Mandag 14.09.2020 |
13:15-14:00 | ERN-2001-1 | Forelesninger Kostvurderingsmetoder på individnivå: Dobbeltporsjonsmetoden, nett- og teknologibaserte metoder |
G. Skeie |
|
Torsdag 17.09.2020 |
12:15-14:00 | HEL-0700-1 | HEL-0700 Gruppe 25 Bli kjent - Gruppen møter veileder og hverandre |
S. Figenschau G. Skeie |
Uke 40 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Mandag 28.09.2020 |
10:15-12:00 | HEL-0700-1 | HEL-0700 Gruppe 25 Arbeidskrav 1 - 1. Gruppemøte |
G. Skeie |
|
Onsdag 30.09.2020 |
10:15-12:00 | HEL-0700-1 | HEL-0700 Gruppe 25 Arbeidskrav 1 - 2. Gruppemøte |
G. Skeie |
|
Torsdag 01.10.2020 |
10:15-12:00 | HEL-0700-1 | HEL-0700 Gruppe 25 Arbeidskrav 1 - 3. Gruppemøte |
G. Skeie |
Uke 41 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Tirsdag 06.10.2020 |
11:15-12:00 | ERN-1000-1 | Forelesninger Den sosiale betydningen av mat og måltider |
G. Skeie |
|
Onsdag 07.10.2020 |
11:15-12:00 | HEL-3060-1 | Forelesning How to measure diet! |
G. Skeie |
|
Torsdag 08.10.2020 |
12:15-16:00 | HEL-0700-1 | HEL-0700 Gruppe 23 Arbeidskrav 1 - Tverrfaglig seminar Gruppe 23, 24 og 25 |
J.E. Mjelle G. Skeie |
Uke 43 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Tirsdag 20.10.2020 |
09:15-10:00 | ERN-1000-1 | Forelesninger Kostholdsundersøkelser |
G. Skeie |
Uke 44 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Torsdag 29.10.2020 |
13:00-14:00 | MH2 U.10.308 |
ERN-3000-1 | Seminar Masteroppgaveseminar - informasjonsmøte |
P. Hansson G. Skeie |
Uke 46 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Tirsdag 10.11.2020 |
12:15-14:00 | ERN-1000-1 | Forelesninger Retten til mat og vann |
G. Skeie |