Timeplan 2020 Høst - lærer Guri Skeie - Professor
Uke 33
Mandag
Tirsdag
09:15-11:00 - 11.08.2020
Forelesninger
Velkommen til ernæring med frokost
Velkommen til ernæring med frokost
Onsdag
Torsdag
11:00-12:00 - 13.08.2020
Forelesninger
Velkomstmøte master i klinisk ernæring?
Velkomstmøte master i klinisk ernæring?
Fredag
Uke 34
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Uke 36
Mandag
Tirsdag
10:15-11:00 - 01.09.2020
Forel. 1.2 Introkurs
Forel (1.2) : Mat og medisin- Det meste kjem gjennom munnen NB! Forelesning i zoom - lenke kommer i Canvas
Forel (1.2) : Mat og medisin- Det meste kjem gjennom munnen NB! Forelesning i zoom - lenke kommer i Canvas
Rom:
Onsdag
Torsdag
10:15-12:00 - 03.09.2020
Gr.ar. 1.2 Introkurs
Gr.arb (1.2) : Case K24
Gr.arb (1.2) : Case K24
Fredag
Uke 37
Mandag
Tirsdag
Onsdag
09:15-10:00 - 09.09.2020
Forelesninger
Kostvurderingsmetoder på gruppenivå
Kostvurderingsmetoder på gruppenivå
Rom:
10:15-12:00 - 09.09.2020
Forelesninger
Kostvurderingsmetoder på individnivå: kostdagbok og kostholdsintervju
Kostvurderingsmetoder på individnivå: kostdagbok og kostholdsintervju
Rom:
13:15-15:00 - 09.09.2020
Øvelser
Kostholdsintervju
Obligatorisk fremmøte
Kostholdsintervju
Obligatorisk fremmøte
Torsdag
Fredag
09:15-11:00 - 11.09.2020
Forelesninger
Kostvurderingsmetoder på individnivå: matfrekvensskjema
Kostvurderingsmetoder på individnivå: matfrekvensskjema
Rom:
Uke 38
Mandag
13:15-14:00 - 14.09.2020
Forelesninger
Kostvurderingsmetoder på individnivå: Dobbeltporsjonsmetoden, nett- og teknologibaserte metoder
Kostvurderingsmetoder på individnivå: Dobbeltporsjonsmetoden, nett- og teknologibaserte metoder
Rom:
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
12:15-14:00 - 17.09.2020
HEL-0700 Gruppe 25
Bli kjent - Gruppen møter veileder og hverandre
Bli kjent - Gruppen møter veileder og hverandre
Rom:
Fredag
Uke 40
Mandag
10:15-12:00 - 28.09.2020
HEL-0700 Gruppe 25
Arbeidskrav 1 - 1. Gruppemøte
Arbeidskrav 1 - 1. Gruppemøte
Rom:
Tirsdag
Onsdag
10:15-12:00 - 30.09.2020
HEL-0700 Gruppe 25
Arbeidskrav 1 - 2. Gruppemøte
Arbeidskrav 1 - 2. Gruppemøte
Rom:
Torsdag
10:15-12:00 - 01.10.2020
HEL-0700 Gruppe 25
Arbeidskrav 1 - 3. Gruppemøte
Arbeidskrav 1 - 3. Gruppemøte
Rom:
Fredag
Uke 41
Mandag
Tirsdag
11:15-12:00 - 06.10.2020
Forelesninger
Den sosiale betydningen av mat og måltider
Den sosiale betydningen av mat og måltider
Rom:
Onsdag
Torsdag
12:15-16:00 - 08.10.2020
HEL-0700 Gruppe 23
Arbeidskrav 1 - Tverrfaglig seminar Gruppe 23, 24 og 25
Arbeidskrav 1 - Tverrfaglig seminar Gruppe 23, 24 og 25
Rom:
Fredag
Uke 43
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Uke 44
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
13:00-14:00 - 29.10.2020
Seminar
Masteroppgaveseminar - informasjonsmøte
Masteroppgaveseminar - informasjonsmøte
Fredag
Uke 46
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag