Skip to main content
Uke
Velg ny lærer

Timeplan 2020 Høst - lærer Guri Skeie - Professor

Guri Skeie

Uke 33
Mandag
Tirsdag
09:15-11:00 - 11.08.2020
Forelesninger
Velkommen til ernæring med frokost
Onsdag
Torsdag
11:00-12:00 - 13.08.2020
Forelesninger
Velkomstmøte master i klinisk ernæring?
Fredag
12:15-14:00 - 14.08.2020
Forelesninger
Korn og kornvarer
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Uke 34
Mandag
Tirsdag
13:15-14:00 - 18.08.2020
Forelesninger
Oppbygging av matvaretabeller
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Onsdag
10:15-11:00 - 19.08.2020
Forelesninger
Introduksjon av VITERN
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Torsdag
Fredag
Uke 36
Mandag
Tirsdag
10:15-11:00 - 01.09.2020
Forel. 1.2 Introkurs
Forel (1.2) : Mat og medisin- Det meste kjem gjennom munnen NB! Forelesning i zoom - lenke kommer i Canvas
Lærer:
G. Skeie
Rom:
13:15-14:00 - 01.09.2020
Forelesninger
Mat og bærekraft
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Onsdag
Torsdag
10:15-12:00 - 03.09.2020
Gr.ar. 1.2 Introkurs
Gr.arb (1.2) : Case K24
Lærer:
G. Skeie
Fredag
Uke 37
Mandag
Tirsdag
Onsdag
09:15-10:00 - 09.09.2020
Forelesninger
Kostvurderingsmetoder på gruppenivå
Lærer:
G. Skeie
Rom:
10:15-12:00 - 09.09.2020
Forelesninger
Kostvurderingsmetoder på individnivå: kostdagbok og kostholdsintervju
Lærer:
G. Skeie
Rom:
13:15-15:00 - 09.09.2020
Øvelser
Kostholdsintervju

 Obligatorisk fremmøte
Lærer:
G. Skeie
Torsdag
Fredag
09:15-11:00 - 11.09.2020
Forelesninger
Kostvurderingsmetoder på individnivå: matfrekvensskjema
Lærer:
G. Skeie
Rom:
11:15-12:00 - 11.09.2020
Forelesninger
Lage spørreskjema
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Uke 38
Mandag
13:15-14:00 - 14.09.2020
Forelesninger
Kostvurderingsmetoder på individnivå: Dobbeltporsjonsmetoden, nett- og teknologibaserte metoder
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
12:15-14:00 - 17.09.2020
HEL-0700 Gruppe 25
Bli kjent - Gruppen møter veileder og hverandre
Rom:
Fredag
Uke 40
Mandag
10:15-12:00 - 28.09.2020
HEL-0700 Gruppe 25
Arbeidskrav 1 - 1. Gruppemøte
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Tirsdag
Onsdag
10:15-12:00 - 30.09.2020
HEL-0700 Gruppe 25
Arbeidskrav 1 - 2. Gruppemøte
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Torsdag
10:15-12:00 - 01.10.2020
HEL-0700 Gruppe 25
Arbeidskrav 1 - 3. Gruppemøte
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Fredag
Uke 41
Mandag
Tirsdag
11:15-12:00 - 06.10.2020
Forelesninger
Den sosiale betydningen av mat og måltider
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Onsdag
11:15-12:00 - 07.10.2020
Forelesning
How to measure diet!
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Torsdag
12:15-16:00 - 08.10.2020
HEL-0700 Gruppe 23
Arbeidskrav 1 - Tverrfaglig seminar Gruppe 23, 24 og 25
Rom:
Fredag
Uke 43
Mandag
Tirsdag
09:15-10:00 - 20.10.2020
Forelesninger
Kostholdsundersøkelser
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Onsdag
Torsdag
Fredag
Uke 44
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
13:00-14:00 - 29.10.2020
Seminar
Masteroppgaveseminar - informasjonsmøte
Fredag
Uke 46
Mandag
Tirsdag
12:15-14:00 - 10.11.2020
Forelesninger
Retten til mat og vann
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Onsdag
Torsdag
Fredag