Timeplan 2021 Høst - lærer Guri Skeie - Professor
Uke 35 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Mandag 30.08.2021 |
14:15-15:00 | MH2 U.10.308 |
ERN-2001-1 | Forelesninger Kostdata på individnivå, 24 timers intervju |
M. Lukic G. Skeie |
15:00-16:00 | MH2 U.10.308 |
ERN-2001-1 | Forelesninger Kostdata på individnivå, 24 timers intervju |
G. Skeie |
|
Tirsdag 31.08.2021 |
10:15-11:00 | MH U6.SA.B |
MED-1501-1 | Forel. 1.2 Introkurs Forel (1.2) : Mat og medisin- Det meste kjem gjennom munnen Alle velkommen på Store Aud. Streames i tillegg i Mediasite Opptak+live |
G. Skeie |
12:15-14:00 | MH2 U.10.322 MH2 U.10.323 MH2 U.10.329 |
ERN-2001-1 | Øvelser 24 timers intervju Obligatorisk fremmøte |
G. Skeie |
Uke 36 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Mandag 06.09.2021 |
08:15-12:00 | ERN-2001-1 | Øvelser 24-timers intervju, kaffepilot - Oppmøte på MH1 U7.120 Obligatorisk fremmøte |
G. Skeie |
|
Tirsdag 07.09.2021 |
09:15-10:00 | MH2 U.10.325 |
ERN-2001-1 | Forelesninger Kostvurderingsmetoder på gruppenivå |
G. Skeie |
10:15-11:00 | MH2 U.10.325 |
ERN-2001-1 | Forelesninger Kostvurderingsmetoder på individnivå, kostdagbok |
G. Skeie |
|
Onsdag 08.09.2021 |
12:15-13:00 | ERN-1001-1 | Forelesning Korn og kornvarer |
G. Skeie |
|
Fredag 10.09.2021 |
09:15-11:00 | DIGUND _DIGUND |
ERN-2001-1 | Forelesninger Kostvurderingsmetoder på individnivå: matfrekvensskjema |
G. Skeie |
11:15-12:00 | DIGUND _DIGUND |
ERN-2001-1 | Forelesninger Lage spørreskjema |
G. Skeie |
|
13:15-14:00 | DIGUND _DIGUND |
ERN-2001-1 | Forelesninger Bruk av kostholdsplanleggeren/dietistnet |
G. Skeie |
Uke 37 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Tirsdag 14.09.2021 |
11:15-12:00 | MH2 U.09.308 |
ERN-2001-1 | Forelesninger Kostvurderingsmetoder på individnivå: Dobbeltporsjonsmetoden, nett- og teknologibaserte metoder |
G. Skeie |
13:15-14:00 | MH2 U.10.311 |
ERN-1000-1 | Forelesninger Kostholdsundersøkelser |
G. Skeie |
|
Fredag 17.09.2021 |
13:15-14:00 | ERN-1001-1 | Forelesning Egg |
G. Skeie |
Uke 38 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Mandag 20.09.2021 |
10:15-12:00 | MH2 U.10.311 |
ERN-2001-1 | Øvelser Næringsberegning fra FFQ |
G. Skeie |
Onsdag 22.09.2021 |
08:15-09:00 | ERN-1001-1 | Forelesning Melk og meieri |
G. Skeie |
|
Torsdag 23.09.2021 |
12:15-14:00 | HEL-0700-1 | HEL-0700 Gruppe 03 Bli kjent - Gruppen møter veileder og hverandre - ROM: ILP-bygget Undervisning (1.058 |
O.K. Greiner-Tollersrud G. Skeie |
|
14:15-16:00 | HEL-0700-1 | HEL-0700 Gruppe 02 Bli kjent: Gruppen møter veileder og hverandre - ROM: ILP-bygget Undervisning (1.058 |
O.K. Greiner-Tollersrud G. Skeie |
Uke 39 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Mandag 27.09.2021 |
12:15-14:00 | HEL-0700-1 | HEL-0700 Gruppe 02 Arbeidskrav 1 - 1. gruppemøte |
G. Skeie |
|
14:15-16:00 | HEL-0700-1 | HEL-0700 Gruppe 03 Arbeidskrav 1 - 1. gruppemøte |
G. Skeie |
||
Onsdag 29.09.2021 |
12:15-14:00 | HEL-0700-1 | HEL-0700 Gruppe 02 Arbeidskrav 1 - 2. gruppemøte |
G. Skeie |
|
14:15-16:00 | HEL-0700-1 | HEL-0700 Gruppe 03 Arbeidskrav 1 - 2. gruppemøte |
G. Skeie |
||
Torsdag 30.09.2021 |
09:15-10:00 | MH2 U.10.311 |
ERN-2001-1 | Seminar Studiediskusjon |
G. Skeie |
12:15-14:00 | HEL-0700-1 | HEL-0700 Gruppe 02 Arbeidsktav 1 - 3. gruppemøte |
G. Skeie |
||
14:15-16:00 | HEL-0700-1 | HEL-0700 Gruppe 03 Arbeidsktav 1 - 3. gruppemøte |
G. Skeie |
Uke 40 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Onsdag 06.10.2021 |
09:15-10:00 | MH2 U.10.306 |
ERN-1000-1 | Forelesninger Hvorfor spiser vi som vi spiser - den sosiale betydningen av mat og måltider |
G. Skeie |
Torsdag 07.10.2021 |
08:15-12:00 | HEL-0700-1 | HEL-0700 Gruppe 02 Arbeidskrav 1 - Tverrfaglig seminar Gruppe 1, 2, 3 - ROM: Farmasibygget Aud. 1 (F2.303) |
G. Skeie |
Uke 41 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Mandag 11.10.2021 |
12:15-14:00 | MH2 U.10.311 |
ERN-1000-1 | Forelesninger Retten til mat og vann |
G. Skeie |
Uke 42 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Torsdag 21.10.2021 |
13:15-15:00 | MH2 U.09.309 |
ERN-3000-1 | Seminar Presentasjon av mastergradsprosjekter |
P. Hansson G. Skeie |
Uke 45 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Onsdag 10.11.2021 |
11:15-12:00 | DIGUND _ZOOM |
ERN-1000-1 | Forelesninger Oppbygging av matvaretabeller. Matvaregrupper. |
G. Skeie |
Fredag 12.11.2021 |
12:15-13:00 | MH2 U.10.306 |
ERN-3000-1 | Seminar Masteroppgave del 2 |
P. Hansson G. Skeie |
Uke 46 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Dato | Tid | Rom | Emnekode | Beskrivelse | Lærer |
Mandag 15.11.2021 |
08:15-10:00 | ERN-2001-1 | Øvelser 24 timers intervju, kaffepilot Obligatorisk fremmøte |
G. Skeie |
|
11:15-12:00 | DIGUND _DIGUND MH2 U.10.311 |
HEL-3060-1 | Forelesning Ernæringsepidemiologi - hva e det og hvilke metoder Obligatorisk fremmøte |
G. Skeie |