Skip to main content
Uke
Velg ny lærer

Timeplan 2021 Høst - lærer Guri Skeie - Professor

Guri Skeie

Uke 35
Mandag
14:15-15:00 - 30.08.2021
Forelesninger
Kostdata på individnivå, 24 timers intervju
Lærer:
M. Lukic
G. Skeie
15:00-16:00 - 30.08.2021
Forelesninger
Kostdata på individnivå, 24 timers intervju
Lærer:
G. Skeie
Tirsdag
10:15-11:00 - 31.08.2021
Forel. 1.2 Introkurs
Forel (1.2) : Mat og medisin- Det meste kjem gjennom munnen Alle velkommen på Store Aud. Streames i tillegg i Mediasite

 Opptak+live
Lærer:
G. Skeie
Rom:
MH U6.SA.B
12:15-14:00 - 31.08.2021
Øvelser
24 timers intervju

 Obligatorisk fremmøte
Lærer:
G. Skeie
Onsdag
Torsdag
Fredag
Uke 36
Mandag
08:15-12:00 - 06.09.2021
Øvelser
24-timers intervju, kaffepilot - Oppmøte på MH1 U7.120

 Obligatorisk fremmøte
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Tirsdag
09:15-10:00 - 07.09.2021
Forelesninger
Kostvurderingsmetoder på gruppenivå
Lærer:
G. Skeie
10:15-11:00 - 07.09.2021
Forelesninger
Kostvurderingsmetoder på individnivå, kostdagbok
Lærer:
G. Skeie
Onsdag
12:15-13:00 - 08.09.2021
Forelesning
Korn og kornvarer
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Torsdag
Fredag
09:15-11:00 - 10.09.2021
Forelesninger
Kostvurderingsmetoder på individnivå: matfrekvensskjema
Lærer:
G. Skeie
11:15-12:00 - 10.09.2021
Forelesninger
Lage spørreskjema
Lærer:
G. Skeie
13:15-14:00 - 10.09.2021
Forelesninger
Bruk av kostholdsplanleggeren/dietistnet
Lærer:
G. Skeie
Uke 37
Mandag
Tirsdag
11:15-12:00 - 14.09.2021
Forelesninger
Kostvurderingsmetoder på individnivå: Dobbeltporsjonsmetoden, nett- og teknologibaserte metoder
Lærer:
G. Skeie
13:15-14:00 - 14.09.2021
Forelesninger
Kostholdsundersøkelser
Lærer:
G. Skeie
Onsdag
Torsdag
Fredag
13:15-14:00 - 17.09.2021
Forelesning
Egg
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Uke 38
Mandag
10:15-12:00 - 20.09.2021
Øvelser
Næringsberegning fra FFQ
Lærer:
G. Skeie
Tirsdag
Onsdag
08:15-09:00 - 22.09.2021
Forelesning
Melk og meieri
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Torsdag
12:15-14:00 - 23.09.2021
HEL-0700 Gruppe 03
Bli kjent - Gruppen møter veileder og hverandre - ROM: ILP-bygget Undervisning (1.058
Rom:
14:15-16:00 - 23.09.2021
HEL-0700 Gruppe 02
Bli kjent: Gruppen møter veileder og hverandre - ROM: ILP-bygget Undervisning (1.058
Rom:
Fredag
Uke 39
Mandag
12:15-14:00 - 27.09.2021
HEL-0700 Gruppe 02
Arbeidskrav 1 - 1. gruppemøte
Lærer:
G. Skeie
Rom:
14:15-16:00 - 27.09.2021
HEL-0700 Gruppe 03
Arbeidskrav 1 - 1. gruppemøte
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Tirsdag
Onsdag
12:15-14:00 - 29.09.2021
HEL-0700 Gruppe 02
Arbeidskrav 1 - 2. gruppemøte
Lærer:
G. Skeie
Rom:
14:15-16:00 - 29.09.2021
HEL-0700 Gruppe 03
Arbeidskrav 1 - 2. gruppemøte
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Torsdag
09:15-10:00 - 30.09.2021
Seminar
Studiediskusjon
Lærer:
G. Skeie
12:15-14:00 - 30.09.2021
HEL-0700 Gruppe 02
Arbeidsktav 1 - 3. gruppemøte
Lærer:
G. Skeie
Rom:
14:15-16:00 - 30.09.2021
HEL-0700 Gruppe 03
Arbeidsktav 1 - 3. gruppemøte
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Fredag
Uke 40
Mandag
Tirsdag
Onsdag
09:15-10:00 - 06.10.2021
Forelesninger
Hvorfor spiser vi som vi spiser - den sosiale betydningen av mat og måltider
Lærer:
G. Skeie
Torsdag
08:15-12:00 - 07.10.2021
HEL-0700 Gruppe 02
Arbeidskrav 1 - Tverrfaglig seminar Gruppe 1, 2, 3 - ROM: Farmasibygget Aud. 1 (F2.303)
Lærer:
G. Skeie
Rom:
Fredag
Uke 41
Mandag
12:15-14:00 - 11.10.2021
Forelesninger
Retten til mat og vann
Lærer:
G. Skeie
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Uke 42
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
13:15-15:00 - 21.10.2021
Seminar
Presentasjon av mastergradsprosjekter
Fredag
Uke 45
Mandag
Tirsdag
Onsdag
11:15-12:00 - 10.11.2021
Forelesninger
Oppbygging av matvaretabeller. Matvaregrupper.
Lærer:
G. Skeie
Torsdag
Fredag
12:15-13:00 - 12.11.2021
Seminar
Masteroppgave del 2
Uke 46
Mandag
08:15-10:00 - 15.11.2021
Øvelser
24 timers intervju, kaffepilot

 Obligatorisk fremmøte
Lærer:
G. Skeie
Rom:
11:15-12:00 - 15.11.2021
Forelesning
Ernæringsepidemiologi - hva e det og hvilke metoder

 Obligatorisk fremmøte
Lærer:
G. Skeie
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag