Skip to main content
Uke
Velg ny lærer

Timeplan 2021 Høst - lærer Runa Borgund Barnung - Universitetslektor

Runa Borgund Barnung

Uke 32
Mandag
Tirsdag
10:15-11:00 - 10.08.2021
Forelesninger
Velkommen til ernæring med frokost
12:15-13:00 - 10.08.2021
Forelesning
Informasjon om høstens undervisningsplan
Onsdag
Torsdag
Fredag
Uke 33
Mandag
Tirsdag
Onsdag
12:15-14:00 - 18.08.2021
Ekskursjon
Sjømatrådet

 Obligatorisk fremmøte
Rom:
Torsdag
Fredag
10:15-12:00 - 20.08.2021
Ekskursjon
In Cod We Trust

 Obligatorisk fremmøte
Rom:
Uke 35
Mandag
Tirsdag
Onsdag
09:15-10:00 - 01.09.2021
Forelesninger
Introduksjon til ernæringsmodulene
Torsdag
Fredag
Uke 36
Mandag
09:15-10:00 - 06.09.2021
Forelesninger
Kostrelaterte livsstilssykdommer
11:15-12:00 - 06.09.2021
Forelesninger
Bakgrunnen for de nasjonale kostrådene (den grønne boka)
13:15-15:00 - 06.09.2021
Seminar
De nasjonale kostrådene
Tirsdag
10:15-15:00 - 07.09.2021
Seminar
De nasjonale kostrådene i bærekraftperspektiv
Onsdag
Torsdag
Fredag
09:15-10:00 - 10.09.2021
Forelesning
Sukker og søtstoffer
Uke 37
Mandag
08:15-09:00 - 13.09.2021
Forelesninger
Folkehelse - Ungdom og ernæring

 Obligatorisk fremmøte
09:15-10:00 - 13.09.2021
Forelesninger
Fagdag - ungdom og ernæring

 Obligatorisk fremmøte
12:15-13:00 - 13.09.2021
Forelesninger
Fagdag - ungdom og ernæring

 Obligatorisk fremmøte
14:15-15:00 - 13.09.2021
Forelesninger
Fagdag - ungdom og ernæring

 Obligatorisk fremmøte
Tirsdag
Onsdag
09:15-12:00 - 15.09.2021
Seminar
Presentasjon av folkehelseoppgave: ungdom og ernæring

 Obligatorisk fremmøte
Torsdag
Fredag
10:15-11:00 - 17.09.2021
Forelesning
Fisk og skalldyr
Rom:
11:15-12:00 - 17.09.2021
Forelesning
Kjøtt
Rom:
Uke 39
Mandag
10:15-11:00 - 27.09.2021
Seminar
Case 1, introduksjon
11:15-12:00 - 27.09.2021
Gruppeundervisning
Case 1, arbeid i grupper
Tirsdag
11:15-12:00 - 28.09.2021
Seminar
Case 1, diskusjon og fremføring
Onsdag
Torsdag
Fredag
Uke 40
Mandag
Tirsdag
08:15-09:00 - 05.10.2021
Forelesninger
Fritt valg? Velger vi selv hva vi spiser? Hva påvirker våre matvalg, og hvorfor er dette viktig å kunne noe om?
09:15-11:00 - 05.10.2021
Seminar
Hva er mat?: Oppgaver, diskusjon
11:15-14:00 - 05.10.2021
Gruppeundervisning
Sammenligning av måter å samle inn kostholdsopplysninger
Onsdag
10:15-14:00 - 06.10.2021
Seminar
Mat og identitet: gruppearbeid, presentasjon
Torsdag
Fredag
09:15-10:00 - 08.10.2021
Forelesning
Fett i mat
10:15-11:00 - 08.10.2021
Forelesning
Oljer og fett, emulsjon
Uke 43
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
09:15-15:00 - 28.10.2021
Seminar
Drytech, ekskursjon
Rom:
Fredag
09:15-12:00 - 29.10.2021
Seminar
Drytech, rasjonsoppgave
Uke 47
Mandag
Tirsdag
10:15-11:00 - 23.11.2021
Forelesninger
Ernæringsovergang og dobbel sykdomsbyrde
12:15-14:00 - 23.11.2021
Forelesninger
Ernæringsovergang og dobbel sykdomsbyrde. Case: Arktisk/Norge
Onsdag
09:15-12:00 - 24.11.2021
Seminar
Globale ernæringsutfordringer - Lesing og tolkning av caser
Torsdag
12:15-13:00 - 25.11.2021
Seminar
Informasjon om praksisplasser i emnet ERN-2007
Fredag
Uke 48
Mandag
Tirsdag
Onsdag
10:15-12:00 - 01.12.2021
Forelesning
Workshop: Matmerking, obligatoriske og frivillige merkeordninger
Torsdag
08:15-09:00 - 02.12.2021
Gruppeundervisning
Gjennomgang/test av digital eksamen
Fredag